Limousin Vlees

Bij ons kunt u terecht voor vlees van runderen van het ras ‘Limousin’. Dit van oorsprong Franse ras staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit vlees. Onze Limousin koeien grazen ’s zomers buiten op het landgoed Einde Gooi en verblijven ’s winters in de stal. Het landgoed is eigendom van Natuurmonumenten en wordt op natuurvriendelijke wijze onderhouden.

Onze koeien grazen zo lang mogelijk buiten.

Natuur vlees

Aanbod natuurvlees

Eerlijk natuurvlees is betaalbaar en meest aantrekkelijk geprijsd als u kiest voor een standaard vleespakket. Er zijn verschillende opties:

Het vlees wordt diepgevroren aangeboden.

Bestellen

Levering

Onze koeien worden op ambachtelijke wijze geslacht en het vlees wordt door een vakslager verwerkt. Het vlees wordt diepgevroren geleverd en per vleessoort apart verpakt. Gehakt wordt bijvoorbeeld verpakt per ca. 500 gram, worstjes en hamburgers per 4 stuks. Iedere verpakking is voorzien van een etiket.

Voor het vervoer kunt u zelf een grote boodschappentas meenemen. U kunt tevens  gebruik maken van een krat of koelbox (tegen betaling van statiegeld).

Openingstijden

U kunt dagelijks bij ons terecht. Om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is, vragen wij u vooraf even te bellen 035 577 1629. Bestelt u via deze website, dan nemen wij contact met u op om de afspraak te bevestigen. Wilt u vandaag nog langskomen om uw bestelling op te halen? Dan graag even bellen.

Bestellen