Het bedrijf

Wie zijn wij?

Sinds 1989 woont familie Van der Woude op het prachtig gelegen landgoed Einde Gooi. De boerderij en landerijen liggen in het natuurgebied Einde Gooi.  Dit gebied is eigendom van Natuurmomenten.Eric van der Woude

Openingstijden

U kunt dagelijks bij ons terecht. Om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is, vragen wij u vooraf even te bellen (035 577 1629)

Limousin runderen

We hebben gekozen voor fokken van het ras Limousin. Een zeer sterk ras is dat staat voor vlees van voortreffelijke kwaliteit. Meer over Limousin runderen

Het landgoed Einde Gooi

Het landgoed van ca.150 hectare  bestaat uit diverse landerijen, gelegen in het natuurgebied Einde Gooi. De Limousin koeien lopen ’s zomers buiten op deze landerijen. ’s Winters staan ze in een van de stallen bij de boerderij.

Over Einde Gooi

Einde Gooi is in de negentiende eeuw aangelegd. Het ligt op de grens van droge zandgrond en nat veenweidegebied, vandaar de rijke variatie in plantengroei. Middenin het landgoed staat een landhuis met een boerderij. Erachter ligt een parkbos met een zevensprong. Kijk goed om je heen, met wat geluk zie je bij schemerlicht een ree, das of vos voorbij schieten.

image-1719997